Bibliotheek Hove

Jeugdboekenmaand 2018

IT’S MAGIC! Verbazingwekkende show door goochelaar Barry op woensdag 7 maart om 15u.

Deze goocheltrucs zag je nog nooit. Goochelaar Barry zorgt voor een uur entertainment vol humor en interactie. Komt dat zien.!

De Markgraaf zaal Hélène Van Dijck  inkom gratis

De plaatsen zijn beperkt. Reserveer je plekje via bibliotheek@hove.be of aan de balie van de bibliotheek

BIBSTER TABLETSPEL  voor gezinnen

Wat weet jij van wetenschap en techniek? Zoek de antwoorden in boeken, los de vragen op met hulp van de tablet en ga naar huis als een echte kenner.

Elke woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag tijdens de Jeugdboekenmaand maart voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Tablets beschikbaar in de bib, meld je aan aan de balie.

HOVENSE KLASSEN OP BEZOEK

Bekende jeugdauteurs vertellen hun avonturen aan kinderen. Voor de 3 de leerjaren komt Jonas Boets, voor de 4de leerjaren Karla Stoefs, voor de 5de leerjaren Danny De Vos en voor de 6de leerjaren Bjorn Van Den Eynde.

De jongste kinderen worden getrakteerd op feestelijke activiteiten in onze bibliotheek zelf.

NIEUW AANBOD KINDER - EN JEUGDBOEKEN

Ga op onderzoek uit en ontdek de mooiste, slimste en spannendste boeken rond wetenschap en techniek. Over robots die aan huis worden geleverd, eigen vleugels bouwen om te kunnen vliegen, verdwalen in computers, gaten in huis, coole laboratoria, astronauten, proefjes, een ruimtestation en nog veel, veel meer. Veel leesplezier!

voordat ze op de site verschijnen.